הבלוג של 180

הכללים הלא כתובים לעיצוב פנים של מסעדת ‏FINE DINING‏!‏

כשמתחילים לעצב מסעדה חשוב להבין שמעצבים את החוויה כולה. לא מדובר רק במתחם הישיבה או המטבח אלא בכל האספקטים שהופכים את הביקור של האורחים שלנו במסעדה לחוויה אחת כוללת - האלמנטים שיוצרים אווירה מושלמת.

סביבת עבודה מסורתית OUT / עיצוב קהילה חדשנית IN

המשרד הוא כבר מזמן לא רק מקום שמגיעים לעבוד בו, היום ההון האנושי מחפש סביבת עבודה נעימה, אסתטית, יעילה ותומכת...

אם אי פעם תרגישו שהגשמתם את כל החלומות שלכם בחיים, תקראו את זה

קרה לכם פעם שחוויתם רצון עז להתנתק, להשתרע באיזה אי בודד ורק להירגע מהשקט? אתם לא היחידים. המעצב האוסטרלי, אלכסנדר לוטרשטיין, החליט לקחת את הצורך באסקפיזם צעד אחד קדימה ותכנן את ה Waterscape - מערך יחידות צפות מותאמות אישית עם תאורה, רהיטים, מתקני עגינה ו… מנחת מסוקים!

חצר הסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל

הפסקת צהריים - ללא ספק הזמן האהוב ביותר ביום. אלא אם כן אתם עובדים במגדל גדול ומסורבל, ואז אתם עשויים להתבלבל. הרי איך אפשר להספיק גם לאכול וגם להתאוורר בזמן ההפסקה המוגבל?

דיוטי פרי ג׳יימס ריצ׳רדסון מעבר הגבול ירדן ישראל

איך לעצב כדי למקסם מכירות בסניף עם קהל יעד לא קבוע? הלקוח: ג׳יימס ריצ׳רדסון. הפרויקט: דיוטי פרי במעבר הגבול ירדן - ישראל.

תכירו - מותג ספרדי בשם EYESCREAM

מותג ספרדי בשם EYESCREAM (הבנתם? אם לא, תגידו בקול ואז תבינו)

LIGHT HOUSE - מותג היוקרה

LIGHT HOUSE - מותג היוקרה מבית אלקטרוזן המגדלור של אולמות התצוגה לתאורה

כאן אופים!

קבלו את סניף הבולנג'רי BAKERS החדש, בסמוך לגינת שינקין בת"א. אז מה המתכון לעיצוב בייקרי בוטיק בניחוח פריזאי השוכנת במיקום שנקינאי?

גננות על מגש - בונסאי

מסעדת "בונסאי" מטפחת צמחים ולקוחות – סיפורו של עיצוב

עיצוב חוויתי וייחודי כטריגר להבאת לקוחות למקום

אם בעבר ההשקעה במסעדה נסובה סביב התפריט, השף והתוכן שהוא יוצק לאוכל, הרי שכיום האתגר הוא סביב החוויה. חוויה רב חושית, עיצובית יוצאת דופן, המנתקת אותנו מהעולם שבחוץ יכולה לייצר באזז סביב מסעדה ולייצר חדשות לבקרים לקוחות חדשים....

TAPS - רשת בינלאומית למוצרי יוגורט בהגשה עצמית

"עשו זאת בעצמכם רשת טאפס מגדירה מחדש את המושג שירות עצמי..." מתוך מדבר מהבטן, גיא פינס TAPS- רשת בינלאומית המציעה חוויה חדשה וייחודית מבחר עשיר של מוצרי יוגורט בהגשה עצמית.

מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

מסעדת אלבטרוס קיסריה בעיצובנו מתוך התוכנית של גיא פינס, מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

בייקרי 29 בתל אביב

מה מבדיל בית קפה אחד ממשנהו? בעולם העסקי התחרותי של היום נוצר הכורח ליצור בידול ולמצוא את השפה העיצובית הייחודית. שפה זו מתבססת על טעמם האישי של המעצב והבעלים וחייבת לשרת את הקונספט של העסק. בייקרי 29 דוגמא טובה לבידול עיצובי.

דילוג לתוכן