הבלוג של 180

BAKERS - כאן אופים - פרויקט של סטודיו 180

כאן אופים!

קבלו את סניף הבולנג'רי BAKERS החדש, בסמוך לגינת שינקין בת"א. אז מה המתכון לעיצוב בייקרי בוטיק בניחוח פריזאי השוכנת במיקום שנקינאי?

הכל מתחיל בקו עיצובי אורבני, כיאה לקצב העיר התוססת... ועכשיו קצת יותר לעומק הפרויקט:

חוויית לקוח ייחודית

עיצוב בתי קפה - המטבח הפתוח בעיצוב המזמין, מאפשר לעובדים וללקוחות לראות כשיוצאים מאפים חמים וטריים. מעליו, במקום בולט, תלויה מנורה צהובה ומדליקה שמוארת במשך תהליך האפייה, ובכך משרה אצל הלקוחות תחושה של קצב וטריות.

במה מתאימה לממכר מאפים 

תכנון המקום נעשה כולו תוך חשיבה כיצד למקסם את הבמה לממכר המאפים על סוגיהם השונים. אופציות רבות של מגירות ומדפים לטעימות ולתצוגה מרשימה, תאורה מחמיאה שלא משאירה מקום לדמיון ומגרה את חוש הטעם, וכמובן הצבעים (!) - בנייה של פלטת צבעים ייחודית למקום (שתעבור איתנו גם לעיצוב הסניפים הבאים).

בחירת חומרים 

תוך מתן דגש על פונקציונאליות ופרקטיות, וכמובן הדגשת המאפים.

 

את כל המצרכים מתפיחים היטב, מפזרים טאץ' בנדיבות, מכניסים לתנור וזה מה שיצא:

בשביל ליהנות מהניחוחות המדהימים, אתם תצטרכו להגיע לסניף... -

פוסטים נוספים

מדריך למסעדה המוצלחת - מאמר מקצועי - המדריך האולטימטיבי - סטודיו 180

המדריך האולטימטיבי: עקרונות לפתיחת מסעדה מוצלחת - מאת 180 STUDIO

פתיחת מסעדה היא תהליך מורכב הדורש תכנון מדוקדק, יצירתיות ויכולת ניהול גבוהה. הצלחתה של מסעדה תלויה במגוון גורמים החל מהקונספט והעיצוב ועד לאיכות השירות המזון וכמובן הניהול.

מאמר מקצועי - יותר מסתם ארוחה - סטודיו 180

יותר מסתם ארוחה: עיצוב שירותי מזון המתמקד ברווחה ובקהילה

כשמדובר בקפיטריה לסביבת עבודה האסוציאציות שאנשים חושבים לעצמם יכולות להיות פחות אידיאליות, מחשבות כגון :לא סניטרי, צפוף, כאוטי - בעצם כל התכונות שאנו מעצבים מקצועיים (וצרכנים) יודעים להימנע מהם.

אולמות תצוגה - סטודיו 180

עיצוב משרדי העתיד - כיצד לתכנן סביבת עבודה מושלמת עבור דור ה-Z

חברות כיום חייבות לעשות את ההתאמות לדור הבא בני דור ה-Z ראשית נסביר מי הם בכלל דור הZ-?

דילוג לתוכן