חצר אוכל פנימית לפרויקט של חצר ההסעדה במגדל עתידים ניגשנו יחד עם מתכנן המטבחים דרור זוננשיין. כשעמדנו כולנו בתוך החלל המרהיב גיבשנו פה אחד שתי מטרות עיקריות:
1. לגרום לעובדים לאכול בתוך מתחם המגדל, ולהרגיש שיצאו החוצה להתרענן לקראת המשך יום העבודה.
2. להקטין את זמני ההמתנה לאוכל, ובכך להאריך את זמן המנוחה של העובד.
תחשבו על צבע…
אם חשבתם על ירוק, מצוין, סימן שאתם אתנו.
אז בשלב הראשון הכנסנו לחצר צמחיה מלאכותית, ירוקה ורעננה, ועצים המיתמרים לגובה של 4 מטר!
כדי להשלים את האווירה האורגנית, הצבנו כמה סוגי שולחנות: שולחנות פיקניק, שולחנות עגולים ושולחן אבירים במרכז. הישיבה האינטימית והמשפחתית היא מהנה, מקרבת בין העובדים ומסייעת להרמוניה בעבודה המשותפת.
פריטים שמפגינים צמיחה עסקית
בעסקים כמו בעסקים - השואו הוא חלק מהמשחק וחשוב להפגין צמיחה.
ומה יותר יפה מלהפגין צמיחה בעזרת כסאות של פיליפ סטארק…?
הטבע פתח לכם את התיאבון?
כעת, אחרי שהשגנו את המטרה הראשונה והפכנו את חדר האוכל ל״שמורת טבע״ הייטקיסטית, עברנו למטרה לשמה התכנסנו - האוכל!
כדי למקסם את זמן המנוחה של העובד חשבנו ל—ר—ו—ח—ב, ובנינו בר באורך 22 מטר שמסוגל לשרת עשרות עובדים בו זמנית.
בתיאבון!