הבלוג של 180

חצר המסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל פרויקט אדריכלי - סטודיו 180

חצר הסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל

הפסקת צהריים - ללא ספק הזמן האהוב ביותר ביום. אלא אם כן אתם עובדים במגדל גדול ומסורבל, ואז אתם עשויים להתבלבל. הרי איך אפשר להספיק גם לאכול וגם להתאוורר בזמן ההפסקה המוגבל?

חצר אוכל פנימית לפרויקט של חצר ההסעדה במגדל עתידים ניגשנו יחד עם מתכנן המטבחים דרור זוננשיין. כשעמדנו כולנו בתוך החלל המרהיב גיבשנו פה אחד שתי מטרות עיקריות:

1. לגרום לעובדים לאכול בתוך מתחם המגדל, ולהרגיש שיצאו החוצה להתרענן לקראת המשך יום העבודה.

2. להקטין את זמני ההמתנה לאוכל, ובכך להאריך את זמן המנוחה של העובד.

תחשבו על צבע

אם חשבתם על ירוק, מצוין, סימן שאתם אתנו.
אז בשלב הראשון הכנסנו לחצר צמחיה מלאכותית, ירוקה ורעננה, ועצים המיתמרים לגובה של 4 מטר!
כדי להשלים את האווירה האורגנית, הצבנו כמה סוגי שולחנות: שולחנות פיקניק, שולחנות עגולים ושולחן אבירים במרכז. הישיבה האינטימית והמשפחתית היא מהנה, מקרבת בין העובדים ומסייעת להרמוניה בעבודה המשותפת.

פריטים שמפגינים צמיחה עסקית

בעסקים כמו בעסקים - השואו הוא חלק מהמשחק וחשוב להפגין צמיחה.
ומה יותר יפה מלהפגין צמיחה בעזרת כסאות של פיליפ סטארק?

הטבע פתח לכם את התיאבון?

כעת, אחרי שהשגנו את המטרה הראשונה והפכנו את חדר האוכל ל״שמורת טבע״ הייטקיסטית, עברנו למטרה לשמה התכנסנו - האוכל!
כדי למקסם את זמן המנוחה של העובד חשבנו לרוחב, ובנינו בר באורך 22 מטר שמסוגל לשרת עשרות עובדים בו זמנית.

עוד קצת תמונות כנסו לכאן >>>

בתיאבון!

 

פוסטים נוספים

מדריך הזכיינות בניית רשת מתגמלת - מטעם סטודיו 180

מדריך הזכיינות

זכיינות היא דרך דינמית ויעילה להרחיב את העסק שלכם, ומציעה את ההזדמנות לבנות רשת עצומה תוך שמירה על מהות המותג שלכם סטודיו 180 בבעלות אלונה בכר ואייל רטנר מתמחים בתכנון ועיצוב של רשתות זכיינות הן בתחום המזון והן במגזרי היופי והלייף סטייל, ( בין לקוחותינו :ג'יימס ריצ'ארדסון, שופרסל, מאיר אדוני, גידרון, המאפה הצרפתי , אספרסו קלאב ועוד.) ממקור ראשון בכוח הטרנספורמציה של רשת זכיינות מובנית היטב. מדריך זה נועד לספק לכם את השלבים והשיקולים החיוניים לבניית רשת זכיינות מצליחה ומתגמלת.

לוקליזציה במסעדנות - סטודיו 180

לוקליזציה במסעדנות

ערבוב בין-תרבותי ונוכחות של מאכלים בינלאומיים מעבר למדינות המוצא שלהם מעולם לא היו נפוצים יותר, במיוחד במרכזים בינלאומיים כמו לונדון, ניו יורק או דובאי וגם תל אביב כמובן.

סטודיו 180 - מהו פיקוח אדריכלי

מהו פיקוח אדריכלי?

אנו בסטודיו 180 מבצעים פיקוח אדריכלי ללקוחותינו ומגיעים בשלבים קריטיים במהלך הפרויקט והוא חלק בלתי נפרד מסל המוצרים אותו אנחנו מציעים ללקוחותינו. פיקוח אדריכלי הוא תהליך חיוני עבור כל יזם המבקש לממש פרויקט בנייה בהצלחה. תהליך זה כולל ליווי מתמשך של הפרויקט משלב התכנון ועד לסיומו, במטרה לוודא כי כל העבודות מתבצעות בהתאם לתוכניות, התקנים והתקציב שנקבעו.

דילוג לתוכן