הבלוג של 180

חצר המסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל פרויקט אדריכלי - סטודיו 180

חצר הסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל

הפסקת צהריים - ללא ספק הזמן האהוב ביותר ביום. אלא אם כן אתם עובדים במגדל גדול ומסורבל, ואז אתם עשויים להתבלבל. הרי איך אפשר להספיק גם לאכול וגם להתאוורר בזמן ההפסקה המוגבל?

חצר אוכל פנימית לפרויקט של חצר ההסעדה במגדל עתידים ניגשנו יחד עם מתכנן המטבחים דרור זוננשיין. כשעמדנו כולנו בתוך החלל המרהיב גיבשנו פה אחד שתי מטרות עיקריות:

1. לגרום לעובדים לאכול בתוך מתחם המגדל, ולהרגיש שיצאו החוצה להתרענן לקראת המשך יום העבודה.

2. להקטין את זמני ההמתנה לאוכל, ובכך להאריך את זמן המנוחה של העובד.

תחשבו על צבע

אם חשבתם על ירוק, מצוין, סימן שאתם אתנו.
אז בשלב הראשון הכנסנו לחצר צמחיה מלאכותית, ירוקה ורעננה, ועצים המיתמרים לגובה של 4 מטר!
כדי להשלים את האווירה האורגנית, הצבנו כמה סוגי שולחנות: שולחנות פיקניק, שולחנות עגולים ושולחן אבירים במרכז. הישיבה האינטימית והמשפחתית היא מהנה, מקרבת בין העובדים ומסייעת להרמוניה בעבודה המשותפת.

פריטים שמפגינים צמיחה עסקית

בעסקים כמו בעסקים - השואו הוא חלק מהמשחק וחשוב להפגין צמיחה.
ומה יותר יפה מלהפגין צמיחה בעזרת כסאות של פיליפ סטארק?

הטבע פתח לכם את התיאבון?

כעת, אחרי שהשגנו את המטרה הראשונה והפכנו את חדר האוכל ל״שמורת טבע״ הייטקיסטית, עברנו למטרה לשמה התכנסנו - האוכל!
כדי למקסם את זמן המנוחה של העובד חשבנו לרוחב, ובנינו בר באורך 22 מטר שמסוגל לשרת עשרות עובדים בו זמנית.

עוד קצת תמונות כנסו לכאן >>>

בתיאבון!

 

פוסטים נוספים

מהו הכאב של יזם בתחום בתי הקפה בתהליך ההקמה סטודיו 180

מהו ה"כאב" של יזם בתחום בתי הקפה בתהליך ההקמה?

עלויות פתיחה גבוהות והתמודדות עם מגבלות תקציב ההשקעה הראשונית הנדרשת להקמת בית קפה היא עצומה – משכר דירה ותכנון החלל, דרך רכישת ציוד ועד העסקת צוות. יזמים רבים נתקלים בדילמה: איך מגשימים רעיון עיצובי ייחודי ומרשים – מבלי לשבור את המסגרת התקציבית?

סטודיו 180 - עיצוב מרפאות אסתטיקה ב-2025

עיצוב מרפאות אסתטיקה ב-2025

עולם האסתטיקה הרפואית לא מפסיק להתחדש, ולא מדובר רק במכשירים מתקדמים או טיפולים חדשניים – אלא בשפה חדשה של עיצוב ותכנון מרפאות.

ממזון ומשקאות - סטודיו 180

המדריך לפתיחת עסק מצליח בתחום המזון והמשקאות, מגמות מרכזיות בפעילות F&B - מדריך ליזמים בלבד

מחוויות אוכל סוחפות ועד שיטות עסקיות ברות קיימא, נוף ה-F&B של היום דורש גם יצירתיות וגם דיוק. מדריך זה מתאר מגמות ותובנות חיוניות עבור יזמים שמטרתם לבנות מיזמי F&B מצליחים ובעלי ביצועים גבוהים.

דילוג לתוכן