אדריכל מסעדות
אדריכל מסעדות - כשחדשנות יצירה ודיוק נפגשים > סטודיו 180
אנו אדריכלי סטודיו 180 מובילים בעלי מסעדות דרך מעטפת של תכנון עיצוב וביצוע
ראשי » אדריכל מסעדות
נמצאים בתהליך של תכנון והקמה של מסעדות או בתי קפה? עומדים לקראת שיפוץ ותכנון מחדש של עסק קולינרי? אנחנו בסטודיו 180, מתמחים בתכנון ועיצוב פנים מסחרי, מעמידים לרשותכם נבחרת של אדריכלי מסעדות בעלי רקורד מרשים בתעשייה ובפרט עם ניסיון והתמחות בעיצוב מסעדות. האדריכלים שלנו יסייעו לכם לתכנן את מבנה המסעדה או בית הקפה שלכם בהתאם לחזון האסטרטגי והעסקי וזאת תוך מקסום החלל שתבחרו. לא סתם בחרנו להוסיף 180 לסטודיו שלנו, אנחנו יודעים כיצד לשנות אופי של מבנים ב- 180 מעלות ובכפוף לחוק, וזאת תוך התאמה מלאה למטרות של הלקוחות שלנו.
רגע לפני התכנון- אפיון.
על מנת שכל אדריכל מסעדות ידע לתכנן היטב את הפרויקטים הבאים שלו עליו לערוך היכרות עם המודל העסקי ולכן, בשלבים הראשונים של כל פרויקט נבסס היכרות עם בית העסק, עם אופי המסעדה, עם המטרות הפיננסיות שלכם וזאת על מנת שנביא לידי ביטוי פרמטרים חשובים אלו כבר בשלב התכנון של המסעדה.
תכנון מותאם
לקונספט
מטמיעים חדשנות כבר בשלב התכנון
כל אדריכל מסעדות בסטודיו 180, לתכנון ולעיצוב, יודע שאצלנו חדשנות כבר מזמן הפכה להיות שפה משותפת ולכן כבר בשלב התכנון נטמיע אלמנטים של חדשנות וחשיבה עתידנית בין אם מדובר על תכנון המשלב תקרות גבוהות, מסעדה שתשלב אירועים סגורים ובה עלינו לתכנן חללים סגורים וכל שימוש שנגדיר על פי החזון העסקי שלכם.
אדריכלי המסעדות שלנו בסטודיו 180 יודעים כיצד לבטא את קונספט המסעדה שלכם באמצעות תכנון חכם, יעיל ומוכוון למטרות. למעשה כל תהליך של עיצוב חייב להתייחס למטרות וקהלי היעד של המסעדה. למשל בתהליך של עיצוב בית קפה שנועד לפגישות עסקיות יש חשיבות מכרעת להקפיד על "ספייס" ומרווח בין השולחנות, וזאת מתוך שאיפה לאפשר פרטיות לאנשי העסקים שיתארחו במקום.
בסופו של דבר העיצוב צריך לשרת ולחזק את מטרות העסק ולכך בדיוק צוות אדריכלי המסעדות שלנו ערוך, לבנות תכנית מותאמת למקסום חלל המסעדה, תכנית שמתכתבת עם הקונספט הנכון, תכנית שמעבירה את הרשמים הנכונים, את הוויבים הנכונים ומשרתת את מטרות העסק.
אנחנו משקפים- אתם מאשרים
צוות אדריכלי המסעדות שלנו בסטודיו 180 דוגל בגישה על פיה הלקוחות הם מקבלי ההחלטות המובילים בכל פרויקט ולכן נקפיד לשקף לכם ולאשר מולכם את תכניות העבודה מראש. מעבר לכך, חשוב לנו שתרגישו מצידנו את שיתוף הפעולה המלא לאורך כל הדרך.
מעניקים מעטפת של פתרונות בזמן אמת
חשוב לדעת שישנם לא מעט אתגרים הנובעים מאופי המבנים, המשפיעים רבות על קבלת ההחלטות שלנו. על מנת לפתור את האתגרים הללו אנחנו נוקטים בשתי פעולות: כבר בשלב בחירת המבנה נשמח להעניק לכם ייעוץ וחוות דעת על הפוטנציאל של המבנה בהתאם למטרות שלכם. בנוסף לכך צוות אדריכלי המסעדות המיומן שלנו יודע ליצור פתרונות לאתגרים בתחום תכנון מבנים כבר בשלבים הראשונים של כל פרויקט.
למי העיצוב שלנו מתאים?
ליזמים ואנשי מזון שיש להם תקציב החל מ 300,000 הקמה ומחפשים משרד מנוסה.
אם חשוב לכם הנראות החזון אך גם הראיה השיווקית והעסקית.
אם עמידה בתקציב ולוחות זמנים, חיסכון בזמן חשובים לכם.
אתם וודאי שואלים את עצמכם איך נצליח להבין מה עובר לכם בראש? ראשית עבדנו כבר עם מס' רב של לקוחות וניסיון של שנים עושה את העבודה, נקיים שיחה מקדימה ובה נבין מה הכיוון שלכם, לא נצא לשום תכנון לפני שנבין מהו הויז'ן שלכם ובמידת הצורך נציע את שלנו ונייעץ כיצד למקסם את העסק.
הליווי הייחודי שלנו
אדריכלי מסעדות בסטודיו 180 מתמחים בליווי בעלי מסעדות, בתי קפה וברים באמצעות מעטפת של עיצוב וביצוע מהפך ויזואלי, לא סתם בחרנו להוסיף את אלמנט 180 למותג.
היכולת שלנו לתכנן היטב את חלל העסק תאפשר לכם למקסם את המרחב וליצור חוויית לקוחות מועדפת, המקדמת ביקוש חוזר (שימור לקוחות קיימים).
בנוסף לכך, אנחנו בוחרים את הספקים שלנו בפינצטה ולא מתפשרים על רף גבוה של תכנון, ביצוע ועמידה בלוחות זמנים קפדניים כי כל יום שעובר שווה הרבה מאוד כסף.
פרויקטים של אדריכלי מסעדות
מה אומרים עלינו?
"סטודיו 180 התרשמתי מהמקצועיות והמסירות לאורך כל הפרויקט, עמידה בלוחות הזמנים ויצירת קונספט ייחודי"
- שף מאיר אדוני
"סטודיו 180, תכנן ועיצב עבורנו את נדב קינוחים, שכולל בית קפה, חדר אירועים פרטי, חנות מכירה, מטבח ומחסנים תוך שמירה על אינטגרציה בין המחלקות ועל צביון המקום. העבודה המשותפת הייתה מקצועית תוך שיח מתמיד ועמידה בכל לוחות הזמנים קשב לבקשות ומציאת פתרונות יצירתיים שעזרו למקסם את שטחי העסק. נשמח להמליץ."
- אוהד מור, נדב קינוחים
"בניתי עם אלונה ואייל את מתחם המזון בקריית עתידים, ממליץ בחום! תכננו ובנו את הקונספט העיצובי ירידה לפרטים ועמידה בלוחות זמנים."
- דני כץ, בליקר בייקרי
״מסעדת רם קיימת כ15 שנה ומונה כחמישה סניפים בסטודיו 180 בחרנו לעצב ולתכנן את הסניף החדש והראשון מסוגו ברשת אלונה ואייל בנו עבורי קונספט חדש. עבור מזון מהיר שעוד לא נראה בארץ מחכים לתכנן עימם את הסניפים הבאים, ככה זה שעובדים עם מקצוענים"
- עופר תדמור, בעלים מסעדת רם
״אנחנו עולים מברזיל איפה המקצועיות והאמפתיה האישית הם מהותיים להצלחת העבודה, חיפשנו משרד אדריכלות שיעמוד בעבודה המקצועית הזו ובתשוקה לבנות את חנות הבריגדרו הראשונה שלנו בארץ, המתוק הלאומי של ברזיל. אנחנו מצאנו את אלונה ואייל רטנר מסטודיו 180, הם תפסו במדויק את הרצון שלנו, חברה של יצירה המצאתית וטכניקה מקצועית, שאנו רואים לעתים רחוקות כאן בארץ. התוצאה הייתה חנות תוססת עם הרבה חיים וחום טרופי שכולם מכושפים. יצרנו שותפות לפרויקט שלנו לפתיחת נקודות נוספות לבריגדריה."
- אלון ומיירי, בריגדריה
אדריכל מסעדות הפרויקטים
שאלות ותשובות - אדריכל מסעדות
מדוע כדאי לי להתייעץ עם אדריכל מסעדות בפרויקט ולא עם מעצב בלבד?
אדריכל מסעדות מביא עמו מומחיות בתחום תכנון המבנה תוך התייחסות לנושאים כמו: חלוקה פנימית לחללים, התייחסות לאקלים, התאמה של החלל לסביבה ועוד מגוון פרמטרים חשובים, לכן קריטי לרתום אדריכל מסעדות לכל פרויקט כבר בשלבים הראשוניים.
באיזה אזור אתם עובדים?
אנחנו בסטודיו 180 מלווים פרויקטים של תכנון ועיצוב פנים עבור מנעד רחב של לקוחות מכל חלקי הארץ.
האם אדריכלי המסעדות שלכם עברו הסמכה והכשרה?
בהחלט, צוות אדריכלי המסעדות שלנו מוסמך בתחום האדריכלות ולצד ההסכמה יש לו ניסיון עשיר ממגוון פרויקטים בשטח בתחומי אדריכלות ועיצוב בפרט ובמגוון פרויקטים נוספים.
אם נחליט לעבוד איתכם- האם צוות האדריכלים שילווה את הפרויקט יהיה קבוע?
אנחנו מאמינים ודוגלים ברציפות והמשכיות ולכן לכל פרויקט אנחנו מצוותים נבחרת אנשי מקצוע קבועה שתלווה אותו. נבחרת זו משלבת בין אדריכלים, מעצבים, יועצים חיצוניים וספקים על פי הצורך.
האם האדריכלים שלכם מנוסים בפתרון בעיות אקוסטיות?
צוות אדריכלי המסעדות ומעצבי הפנים שלנו מיומן בפתרון בעיות אקוסטיות כבר בשלב התכנון וזאת מתוך מטרה ליצור חוויי
האם אתם מנוסים בעבודה עם רשתות של מסעדות?
כל אדריכל מסעדות בסטודיו 180 מנוסה בעבודה עם רשתות של מסעדות, רשתות זכייניות ועד מסעדות בוטיק ייחודיות בנות סניף אחד. אנחנו חיים ונושמים את התחום והפרויקטים שליווינו מוצגים לכם באתר הבית שלנו. ממליצים בחום להתרשם.
האם ייעוץ עם אדריכלי מסעדות הוא צעד משתלם?
הייעוץ עם אדריכלי מסעדות הוא לא הוצאה הוא השקעה. כבר בשלב התכנון נמקסם את השטח של החלל, נאתר אתגרים ונבחן פתרונות עבורם וחשוב לא פחות נבנה תכנית עבודה מסודרת שתציג לכם את חזון הפרויקט ותחסוך לכם את משאבי הזמן והתקציב.
אנחנו בעלים של רשת מסעדות וחלוקים על שלב התכנון- כיצד תוכלו לעזור לנו?
מחלוקות בין שותפים כבר בשלב התכנון הן לגיטימיות מאוד, לעיתים כל אחת ואחד "מושכים" את הפרויקט לכיוון אחר. לאחר שנאפיין במדויק את העסק הקולינרי שלכם צוות אדריכלי המסעדות ומעצבי הפנים שלנו ידעו כיצד להעניק לכם ייעוץ ממוקד מטרה ומדויק למסעדה שלכם וכך ברוב המקרים נצליח להתגבר על המחלוקות ואי ההסכמות.
יש לכם שאלות נוספות?
רוצים להתייעץ איתנו?
הגענו למקום שתוכלו להשאיר פרטים ואנחנו נחזור אליכם במהירות!