סטודיו 180 בעיתונות
מגזין עיצוב
עולם שלם על מגש קטן השוהה בבונסאי, מסעדה אסייתית מעבירה את השוהה בה למקום אחר מנותק מהמציאות בתוכה
מתוך מגזין פסיפס, הארץ.
כמו עם אוכל, שהוכן באהבה, כך מוגשים עיצובי בתי העסק לממכר מזון, בניצוחם של בני הזוג אייל ואלונה, מקימי סטודיו 180.
פריים מגזין
at a bakery in the heart of tel aviv, restored historic elements combine modern design to create old meets new sennse of eclectisim/
נכון שהשף חשוב...אבל לא רק! על עיצובי חוויה
אם בעבר ההשקעה במסעדה נסובה סביב התפריט, השף והתוכן שהוא יוצק לאוכל הרי שכיום האתגר הוא סביב האווירה.
קומפוזיציה נכונה, טקסטורה, סגנון, הרמוניה בין גוון לצבע ואוכל יוצרים יחדיו את האסתטיקה של המנה. אותם רכיבים בדיוק הם בסיס לעיצוב חלל
כיצד ניתן לייצר חוויה רצויה עבור קהל מגוון של אנשים שונים זה מזה ברקע ובתחושות?
ראויים לציון : חללי המגורים, העבודה, מקומות הפנאי והבילוי והתצוגה, אשר הטביעו חותמם על סביבתנו המעוצבת
BAKERY 29 רצפת המקום מימיה הראשונים של העיר ת"א העניקה השראה לעיצוב העתיק חדש של המקום