יש עיצוב. ויש סטודיו 180

עיצוב מאפיות

עיצוב מאפיות - כשדיוק וחדשנות יצירה נפגשים > סטודיו 180

אנו בסטודיו 180 מובילים בעלי מאפיות דרך מעטפת של תכנון עיצוב וביצוע

תחום המאפיות עובר בשנים האחרונות שדרוג משמעותי. תמו להם ימי הלחם השחור, בורקס הגבינה והרוגלך, דלפק מאובק ועגלות עמוסות לעייפה. בעידן החדש שבו עונג וסטייל הם מילות המפתח, מאפיות בימינו באות עם קו עיצובי מוקפד לעילא ולעילא, מתקני תצוגה יפהפיים, תצוגה מוקפדת של המאפים ועוד.

עיצוב ותכנון מאפיות

מעוררים תיאבון ‏

אייל ואלונה אדריכלים סטודיו 180

מאפייה יכולה להיות עסק מכניס, והעיצוב הוא מפתח

לחם, עוגות ועוגיות. מה החיים שלנו היו בלי הבצק המנחם, הממלא כל חלל ריק בגוף ובנפש? האיכות הירודה של הלחמים והמאפים התעשייתיים המוגשים במרכולים דוחפת המוני ישראלים לחפש את הלחמניות לילדים, החלה לשבת והעוגה במאפייה שאפשר להריח בה את הטריות.

אם אתם כבר בעלים של מאפייה ומחפשים להתחדש, או אם אתם חושבים להקים מאפייה, הגעתם למקום הנכון, סטודיו 180 מלווה מאפיות מרעיון גולמי ועד שריח המאפים כבר מורגש בבלוטות הטעם של הלקוחות הראשונים.

איך לאפות קונספט מנצח

לפני שסטודיו 180 ניגש לעצב מאפיה, ההתחלה היא בעיצוב האישיות. עבור מי מיועדת המאפיה הזו, את מי היא עומדת לשרת. מה "הסיפור" שלה. מאפיה שלקוחות מחוברים אליה רגשית, כמקום שמציע להם שייכות לסיפור איתו הם מזוהים, זה כבר סיפור אחר לגמרי. הם יישארו, יזמינו קפה, יראו במאפייה כמקום חם ועוטף עם ריח משגע ואווירה שמזמינה אותך להישאר עוד ועוד.

הכל מתחיל מאפיון יסודי ועמוק שמגשש בזהירות ומיילד בנחישות את ה-DNA הייחודי של החלל, ושל המאפים מעוררי החשק שיוצעו בו למכירה. ככל ש"נקלע בול" בשלב האפיון, יגדל הסיכוי שהקונספט העיצובי יגרום לבאי המאפיה להתמכר לחגיגת טעמים שממלאת לא רק את הבטן אלא גם את הלב.

בין לקוחותינו:
אלבטרוס לוגו
לוגו לקוחות - קומל סטודיו 180
טאפס לוגו
בריגדריה לוגו
סזרינה - לוגו לקוחות - סטודיו 180
מאפיית בבקה - לוגו לקוחות - סטודיו 180
לוגו לקוחות - קירוסקאי סטודיו 180
שופרסל - לוגו לקוחות - סטודיו 180
לוגו לקוחות - מאפיית-גידרון סטודיו 180
עיר הבהדים - לוגו לקוחות - סטודיו 180
Unilever לוגו לקוחות - סטודיו 180
נדב קינוחים - לוגו לקוחות - סטודיו 180
לוגו לקוחות - קריית עתידים - סטודיו 180
לוגו לקוחות - MARIPOSA סטודיו 180
בייקרי 29 - לוגו לקוחות - סטודיו 180
לוגו לקוחות - סטודיו 180 אספרסו קלאב

למי כדאי

לעבוד אתנו?

הליווי של סטודיו 180 יגשים את החזון בפרטי פרטים

נגמרו הימים שבהם מאפיה הייתה מקום פרקטי להצטייד בו בכמה לחמים או חלות לשבת, ומקסימום לשבת על קפה הפוך בזמן שהפרודוקטים יוצאים מהתנור. כדי להצליח בענף המאפיות כיום, חייבים להגיע לשוק עם נחישות אדירה להגשים קונספט מוקפד וחדשני, שפה עיצובית עשירה והתעקשות על חווית לקוח לא פחות מפעימה.

סטודיו 180 מלווה מאפיות מרעיון להגשמה תוך ירידה לפרטי פרטים: סגנון הריצוף, עמדות התצוגה, מערך גופי התאורה, צבעוניות הקירות והמדפים, תכנון מסע הלקוח וכל היבט אחר המעצב את חווית הלקוח. הכל במטרה להפוך כל אדם שנכנס ללקוח, וכל לקוח ללקוח חוזר.

חוויה משולבת: מאפייה ובית קפה

ברמת החוויה האנושית, כשאנשים רואים מאפים מתוקים הם כבר מדמיינים איך הם אוכלים אותם ליד הקפה. מסיבה זו מאפיות רבות הופכות עם הזמן להיות מה שאנחנו קוראים "בית קפה בחצי משרה", כשיותר ויותר לקוחות מבקשים קפה איכותי ופינות ישיבה נעימות. כאן בא לידי ביטוי אחד היתרונות הגדולים של קבלת ליווי מסטודיו 180, מכיוון שיש לנו ניסיון עצום בעיצוב בתי קפה. כשאנחנו מתכננים מאפיה, מתוך דיאלוג קשוב עם רצונות הבעלים כמובן, אנחנו יודעים לבנות חוויה היברידית, מאפייה בשילוב בית קפה, בצורה שמעצימה את שתי החוויות ולא מייצרת התנגשות ביניהן.

עיצוב מאפיות מוכוון קידום מכירות

כמו בעיצוב מסעדות, בתי קפה וחללים אחרים, גם בתחום המאפיות סטודיו 180 שמה דגש על הגדלת הכנסות החלל המסחרי באמצעות תכנון מדוקדק של מסע הלקוח. המטרה במאפיה היא להרחיב את קשת הטעמים והמוכנות להתנסות של הלקוחות, כך שישימו לב ויהיו מוכנים להשקיע בפרודוקטים מורכבים ורווחיים יותר. לגרום ללקוחות לשים לב לסל המוצרים הרווחי יותר, באמצעות נקודות עניין כגון עמדות קינוחים, סלסלאות מלאות בכל טוב בפינת בית הקפה כמו גם באמצעות הכוונת הלקוח למדפים ספציפיים ועוד. העמקת מכירה הינה פונקציה חשובה בתכנון מאפיות בין אם זו מאפיית יוקרה צרפתית או מאפיה שכונתית.

עיצוב מאפיות מוכוון זמני שיא

אז כיצד עיצוב נכון תומך בזמני שיא? כאן צריכה להיות התבוננות יסודית על המערך התפעולי, מהם צרכי העובדים וכיצד המערך התפעולי יכול לעבור מקצב עבודה X לקצב 3X בתוך שעות בודדות. אמצעים כגון ריהוט מודולרי, מדפים ניידים, שטחי אחסון מוגדלים ועוד.

בנוסף במאפיות רבות בימים מסוימים יש הרבה סחורה ולעומת זאת בימים מסוימים פחות, מאפיה ריקה לא מוכרת ועל כן יש לתכנן מודולאריות ואפשרות גמישה לשני המצבים, כך שהמאפיה תמיד תראה מלאה ועמוסה כל טוב.

BAKERY AND MORE- עיצוב מאפיות מטעם סטודיו 180

למי העיצוב שלנו מתאים?‏

ליזמים ואנשי מזון שיש להם תקציב החל מ 300,000 הקמה ומחפשים משרד מנוסה.
אם חשוב לכם הנראות החזון אך גם הראיה השיווקית והעסקית.
אם עמידה בתקציב ולוחות זמנים, חיסכון בזמן חשובים לכם.
אתם וודאי שואלים את עצמכם איך נצליח להבין מה עובר לכם בראש? ראשית עבדנו כבר עם מס' רב של לקוחות וניסיון של שנים עושה את העבודה, נקיים שיחה מקדימה ובה נבין מה הכיוון שלכם, לא נצא לשום תכנון לפני שנבין מהו הויז'ן שלכם ובמידת הצורך נציע את שלנו ונייעץ כיצד למקסם את העסק.

נגן וידאו אודות עיצוב מאפיות REEL - סטודיו 180

מה אומרים עלינו?

"סטודיו 180 התרשמתי מהמקצועיות והמסירות לאורך כל הפרויקט, עמידה בלוחות הזמנים ויצירת קונספט ייחודי"

"סטודיו 180, תכנן ועיצב עבורנו את נדב קינוחים, שכולל בית קפה, חדר אירועים פרטי, חנות מכירה, מטבח ומחסנים תוך שמירה על אינטגרציה בין המחלקות ועל צביון המקום. העבודה המשותפת הייתה מקצועית תוך שיח מתמיד ועמידה בכל לוחות הזמנים קשב לבקשות ומציאת פתרונות יצירתיים שעזרו למקסם את שטחי העסק. נשמח להמליץ."

"בניתי עם אלונה ואייל את מתחם המזון בקריית עתידים, ממליץ בחום! תכננו ובנו את הקונספט העיצובי ירידה לפרטים ועמידה בלוחות זמנים."

״מסעדת רם קיימת כ15 שנה ומונה כחמישה סניפים בסטודיו 180 בחרנו לעצב ולתכנן את הסניף החדש והראשון מסוגו ברשת אלונה ואייל בנו עבורי קונספט חדש. עבור מזון מהיר שעוד לא נראה בארץ מחכים לתכנן עימם את הסניפים הבאים, ככה זה שעובדים עם מקצוענים"

״אנחנו עולים מברזיל איפה המקצועיות והאמפתיה האישית הם מהותיים להצלחת העבודה, חיפשנו משרד אדריכלות שיעמוד בעבודה המקצועית הזו ובתשוקה לבנות את חנות הבריגדרו הראשונה שלנו בארץ, המתוק הלאומי של ברזיל. אנחנו מצאנו את אלונה ואייל רטנר מסטודיו 180, הם תפסו במדויק את הרצון שלנו, חברה של יצירה המצאתית וטכניקה מקצועית, שאנו רואים לעתים רחוקות כאן בארץ. התוצאה הייתה חנות תוססת עם הרבה חיים וחום טרופי שכולם מכושפים. יצרנו שותפות לפרויקט שלנו לפתיחת נקודות נוספות לבריגדריה."

מודל הפעילות שלנו

Ready – בשלב זה נבצע אפיון מדוקדק למאפייה שלכם, נתחיל מהקשבה מעמיקה ליעדים העסקיים ולחזון שלכם. לאחר מכן נבצע מחקר שוק, ובסוף שלב זה נגבש קונספט מנצח הכולל שפת מותג ייחודית, התואמת באופן מקסימלי לאישיות של המאפייה המתוכננת. משם נמשיך וניצור תכנית עבודה בפרטי פרטים עבור מערך הספקים שעתיד להשתתף בהקמה: תאורה, נגרות, אקוסטיקה ועוד.

Set - בשלב זה נתמקד בתקציב ונשים על הנייר לוחות זמנים עם התחייבות ברזל לעמוד בהם. משם נמשיך להוביל את יועצי הפרויקט בתיאום מלא, בבחירה של אנשי המקצוע, נקבל הצעות מחיר, נבחר את הצבעוניות, הגוונים, חומרי הגמר והטקסטורות מבלי ששכחנו לרגע אחד את התחייבות הברזל לעמוד בלוח הזמנים שהוגדר.

Go - בשלב מרגש זה נגשים הלכה למעשה ונלווה את תכניות העבודה מרעיון לכדי מציאות, עד שנגיע להשקה של מאפיה בעלת אישיות ממגנטת המציעה חוויה חושנית מפתה וממקסמת את ערך הלקוח באמצעות תשומת לב מוקפדת לפרודוקטים הרווחיים ביותר. כי מאפייה זה עסק מכניס, ועיצוב מדוקדק הוא המפתח.

כנסו לראות בסרטון >>>
פרויקטים לעיצוב מאפיות
Interior Design by Studio 180
נגן וידאו אודות סטודיו 180 - עיצוב מאפיות
נגן וידאו אודות נדב קינוחים - סטודיו 180

ניסיון שאפשר לסמוך עליו

ב16השנים האחרונות סטודיו 180 עיצבה ותכננה עשרות חנויות, בתי קפה, מסעדות, מאפיות, מעדניות, חדרי כושר, משרדים ופרויקטים אחרים בתחום הקמעונאות והאירוח. החוזקה שלנו היא בדיאלוג צמוד עם לקוחותינו, המאפשר לנו חופש יצירתי ובעבודה משותפת נולדו מכך פרויקטים אייקונים מרגשים וזכירים במרחב המסחרי הישראלי.

בין לקוחותינו בתחום המאפיות: המאפה הצרפתי, המאפיה של שופרסל- גדרון, בייקרי 29, בייקרס, נדב קינוחים, בבקה.

שאלות ותשובות - מאפיות

ברגע שהחלטתם להקים מאפיה ויש לכם את התקציב הדרוש לכך. מרגע זה והלאה נוכל ללוות אתכם, משלב הרעיון ועד להגשמה, ביצירתיות, מקוריות וחדשנות כדי להקים את המאפיה עליה חלמתם.

תכנון מוקפד של מסע הלקוח כך שבמהלך התנועה לעבר "העוגנים" תהיה חשיפה מפתה לפרודוקטים נוספים; אי במרכז המאפייה בו הלקוחות יכולים לקחת בעצמם פרודוקטים; אישיות קולינרית ה"נחגגת" בסיפור עיצובי ומותגי מוצהר הנשמר בקפידה; תאורה המחמיאה למוצרים ומעוררת חשק. אלה הם רק חלק מהדגשים החשובים בעיצוב של מאפיה מצליחה.

הצוות המקצועי בסטודיו 180 פועל במרץ על מנת לעמוד בלוח הזמנים שהוגדר. למעשה, מטרתנו היא להקדים את לוחות הזמנים ולמסור לכם את המפתחות למאפיה בטרם הזמן שהוגדר. כך שמבחינתנו עמידה בזמנים זהו MUST.

בהחלט, ניתן לצפות בפרויקטים שלנו באתר של סטודיו 180. בנוסף, בפגישת הפרזנטציה נציג לכם פרויקטים של מאפיות שליווינו מעיצוב ועד יום ההשקה.

עיצוב מאפיות סטודיו 180 - BAKERY SHOW ROOM

יש לכם שאלות נוספות? רוצים להתייעץ איתנו?
הגענו למקום שתוכלו להשאיר פרטים ואנחנו נחזור אליכם במהירות!

דברו איתנו
דילוג לתוכן