עיצוב מסעדות אסייתיות
עיצוב מסעדות אסייתיות - כשחדשנות יצירה ודיוק נפגשים > סטודיו 180
אנו בסטודיו 180 מובילים בעלי מסעדות אסייתיות דרך מעטפת של תכנון עיצוב וביצוע
ראשי » עיצוב מסעדות אסייתיות
עיצוב מסעדה אסייתית דורש שילוב עדין של אותנטיות תרבותית, פונקציונאליות ואסתטיקה. מעבר לכל הפרטים הרגילים שיש לקחת בחשבון בתכנון מסעדה , במסעדות אסייתיות ישנם עוד כמה דברים שיש לתת עליהם דגש עיצובי ופונקציונאלי.
עיצוב מסעדות הוא אחד מתחומי העיצוב הנמצאים בתנופת התפתחות מרשימה, ככל שהמנעד הקולינרי מתרחב כך נולדים מידי יום קונספטים מגוונים ושונים בנוף, המאפשרים לנו לעצב מסעדות ביצירתיות ובמקוריות. אנחנו בסטודיו 180 מתמחים בעיצוב מסעדות בין אם מדובר על רשתות, רשתות זכייניות ומסעדות בוטיק.
צוללים למודל העסקי, יוצרים קונספט
בתהליך עיצוב המסעדה האסייתית נצלול יחד למודל העסקי של בית העסק ונתרגם את החזון האסטרטגי לשפה עיצובית אחידה ומקורית אשר תסייע לכם לקדם את המטרות הכלכליות של המסעדה. אנחנו בסטודיו 180 יודעים ליצור קונספטים עבור הסטייל הייחודי של המקום. כך למשל שונה התאורה של המסעדה בבוקר מהתאורה שנבחר לערב, את כל ההחלטות האלו נתאים למטרות שלכם, למנעד הקולינרי שתציגו ולאופי המסעדה שלכם.
עיצוב ותכנון מסעדות
מעוררים תיאבון
אייל ואלונה אדריכלים סטודיו 180
הלב של כל מסעדה אסייתית הוא האותנטיות התרבותית שלה. אנו בסטודיו 180 נדע להכניס לעיצוב אלמנטים שעושים כבוד לארץ המוצא של המטבח. צבעים סמליים, אווירה שמעבירה את הסועדים לחלק אחר של העולם.
כשנכנסים למסעדה מעוצבת כהלכה גם אם לא הגענו רעבים חשוב שבית העסק יעורר לנו תיאבון. כאן, היכולת שלנו כאדריכלי מסעדות נכנסת לתמונה. אז כיצד תכנון ועיצוב החלל יכול לשרת מטרה שכזו? האם זה יקרה באמצעות מטבח שקוף, הפצת ניחוחות בחלל או אלמנט אחר? את זה נדע לאחר שנאפיין היטב את המסעדה שלכם, המנעד הקולינרי והמטרות העסקיות.
הליווי הייחודי שלנו
אנחנו בסטודיו 180 מתמחים בליווי בעלי מסעדות מהתחום האסייתי באמצעות מעטפת של עיצוב וביצוע מהפך ויזואלי, לא סתם בחרנו להוסיף את אלמנט 180 למותג. היכולת שלנו לתכנן היטב את חלל העסק תאפשר לכם למקסם את המרחב וליצור חוויית לקוח אייקונית, המקדמת ביקוש חוזר (שימור לקוחות קיימים). בנוסף לכך, אנחנו בוחרים את הספקים שלנו בפינצטה ולא מתפשרים על רף גבוה של תכנון, ביצוע ועמידה בלוחות זמנים קפדניים כי כל יום שעובר שווה הרבה מאוד כסף.
למי אנחנו מתאימים?
ליזמים המעוניינים לפתוח מסעדה או עסק מזון בתחום האסייתי ,אנחנו לא חוזרים על טרנדים קבועים, עבור כלל הלקוחות שלנו אנחנו יוצרים קונספט ייחודי המתאים להם, אנו בונים זהות עיצובית מובהקת המשתלבת עם מערכת ההפעלה של בית העסק.
אצלנו מקוריות היא MUST. העבודה איתנו מתאימה לבעלי מסעדות ותיקים, המחפשים את הפריצה העסקית והמינוף הבאים שלהם. אבל לא רק להם.
אנחנו מלווים גם יזמים חדשים בענף המסעדנות ועסקי המזון, המעוניינים להקים מסעדה או רשת מסעדות או סניף בודד עם מוניטין גבוה, כבר משלבי הגיבוש הראשונים.
הרקורד שלנו בענף מלמד שעיצוב מסעדה או עסק מזון איננו עוד הוצאה אלא השקעה חכמה וחלק אינטגרלי מהפיתוח העסקי, עיצוב חכם שמשרת את המטרות שלכם יום יום במסעדה.
למי כדאי
- ליזמים בתחום המסעדנות ולקוחות, המעריכים מקצועיות וירידה לפרטים
- ללקוחות קפדניים בעלי סטנדרטים גבוהים
- לאנשים שרוצים לעצב מסעדה שתשלב חוויית אירוח ייחודית ומבוקשת
- בעלי מסעדות שיש להם חזון לבנות מוניטין גבוה
- לבעלי רשתות זכייניות ולזכיינים בתחילת הדרך ובכל שלב
- למעוניינים ליצור שפה עיצובית אחידה ומקורית, כזו שמזהים מרחוק
אילו שירותים אנחנו מציעים לכם במסגרת ליווי הפרויקט?
- סיוע בבחירת לוקיישן - ניסיון רב שנים מלמד אותנו שללוקיישן השפעה עצומה על הצלחת בית העסק לכן במידה ותבחרו נייעץ לכם כבר בשלב בחירת הלוקיישן וזאת על מנת לקבל את ההחלטה האסטרטגית הטובה ביותר.
- פגישה מקדימה - פגישה בה נאפיין את הפרויקט, נמפה את המטרות שלכם, נציג לכם את הפרויקטים והרזומה שלנו בתעשייה ובשתי מילים- נרשום ונתרשם.
- תכנון אדריכלי - נפעל ביצירתיות רבה על מנת לתרגם את החזון העסקי שלכם לתכנון מסעדות יעיל, מקדם מכירות ויוצר חוויית לקוח איכותית. בד בבד, נפיק את המקסימום מהחלל שלכם. אל תדאגו אנחנו יודעים שלפעמים מדובר בחלל מאתגר אבל אנחנו לגמרי אוהבים אתגרים, מקסימום נהפוך אותם לאלמנטים עיצוביים.
- תיאום וסנכרון בין ממשקי הפרויקט - שלב שבו נתאם ונסנכרן את התהליך מול נבחרת הספקים והיועצים עמם נחליט לעבוד. מדובר בעבודת תיאום מול יועצי הפרויקט, בחירת חומרי גלם, גוונים, טקסטורות.
- ביצוע הפרויקט בפועל - בשלב זה לאחר שנאשר מולכם תוכניות בצורה מסודרת ובמקביל לשיקוף לוחות הזמנים הקפדניים שלנו ניגש לניצוח וניהול הפרויקט. לאורך כל הדרך נקפיד על סטנדרטים גבוהים של מקצועיות, יחסי אנוש, איכות ביצוע ופתרון אתגרים בזמן אמת.
- גזירת הסרטים - השלב שבו נברך על המוגמר, נגיע, נצלם ונצטלם.
למי העיצוב שלנו מתאים?
ליזמים ואנשי מזון שיש להם תקציב החל מ 300,000 הקמה ומחפשים משרד מנוסה.
אם חשוב לכם הנראות החזון אך גם הראיה השיווקית והעסקית.
אם עמידה בתקציב ולוחות זמנים, חיסכון בזמן חשובים לכם.
אתם וודאי שואלים את עצמכם איך נצליח להבין מה עובר לכם בראש? ראשית עבדנו כבר עם מס' רב של לקוחות וניסיון של שנים עושה את העבודה, נקיים שיחה מקדימה ובה נבין מה הכיוון שלכם, לא נצא לשום תכנון לפני שנבין מהו הויז'ן שלכם ובמידת הצורך נציע את שלנו ונייעץ כיצד למקסם את העסק.
הליווי הייחודי שלנו
אנחנו בסטודיו 180 מתמחים בליווי בעלי מסעדות אסייתיות באמצעות מעטפת של עיצוב וביצוע מהפך ויזואלי, לא סתם בחרנו להוסיף את אלמנט 180 למותג.
היכולת שלנו לתכנן היטב את חלל העסק תאפשר לכם למקסם את המרחב וליצור חוויית לקוחות מועדפת, המקדמת ביקוש חוזר (שימור לקוחות קיימים).
בנוסף לכך, אנחנו בוחרים את הספקים שלנו בפינצטה ולא מתפשרים על רף גבוה של תכנון, ביצוע ועמידה בלוחות זמנים קפדניים כי כל יום שעובר שווה הרבה מאוד כסף.
פרויקטים לעיצוב מסעדות אסייתיות
מה אומרים עלינו?
"סטודיו 180 התרשמתי מהמקצועיות והמסירות לאורך כל הפרויקט, עמידה בלוחות הזמנים ויצירת קונספט ייחודי"
- שף מאיר אדוני
"סטודיו 180, תכנן ועיצב עבורנו את נדב קינוחים, שכולל בית קפה, חדר אירועים פרטי, חנות מכירה, מטבח ומחסנים תוך שמירה על אינטגרציה בין המחלקות ועל צביון המקום. העבודה המשותפת הייתה מקצועית תוך שיח מתמיד ועמידה בכל לוחות הזמנים קשב לבקשות ומציאת פתרונות יצירתיים שעזרו למקסם את שטחי העסק. נשמח להמליץ."
- אוהד מור, נדב קינוחים
"בניתי עם אלונה ואייל את מתחם המזון בקריית עתידים, ממליץ בחום! תכננו ובנו את הקונספט העיצובי ירידה לפרטים ועמידה בלוחות זמנים."
- דני כץ, בליקר בייקרי
״מסעדת רם קיימת כ15 שנה ומונה כחמישה סניפים בסטודיו 180 בחרנו לעצב ולתכנן את הסניף החדש והראשון מסוגו ברשת אלונה ואייל בנו עבורי קונספט חדש. עבור מזון מהיר שעוד לא נראה בארץ מחכים לתכנן עימם את הסניפים הבאים, ככה זה שעובדים עם מקצוענים"
- עופר תדמור, בעלים מסעדת רם
״אנחנו עולים מברזיל איפה המקצועיות והאמפתיה האישית הם מהותיים להצלחת העבודה, חיפשנו משרד אדריכלות שיעמוד בעבודה המקצועית הזו ובתשוקה לבנות את חנות הבריגדרו הראשונה שלנו בארץ, המתוק הלאומי של ברזיל. אנחנו מצאנו את אלונה ואייל רטנר מסטודיו 180, הם תפסו במדויק את הרצון שלנו, חברה של יצירה המצאתית וטכניקה מקצועית, שאנו רואים לעתים רחוקות כאן בארץ. התוצאה הייתה חנות תוססת עם הרבה חיים וחום טרופי שכולם מכושפים. יצרנו שותפות לפרויקט שלנו לפתיחת נקודות נוספות לבריגדריה."
- אלון ומיירי, בריגדריה
שאלות ותשובות - עיצוב מסעדות אסייתיות
האם ניתן לראות דוגמאות לפרויקטים בתחום עיצוב מסעדות?
בהחלט יש לנו ניסיון רב בתחום וניתן לראות את מס' הפרויקטים שתכננו בתחום ספציפי זה.
מיהם הספקים שאתם עובדים איתם?
בחרנו בקפידה את הספקים הטובים והאמינים שהם מומחים בתחומם אבל גם בני אדם שזה לא פחות חשוב אנחנו אוהבים לעבוד עם הספקים שלנו אבל תמיד שמחים להכיר דרך לקוחותינו גם ספקים חדשים וטובים.
האם אתם משלבים הטמעת טרנדים בתהליך עיצוב למסעדות?
אנחנו לא מאמינים בטרנדים אלא בליווי עסקי ומקצועי והתאמת הקונספט העיצובי ללקוח לעסק שלו ולתקציב. אנחנו לא חוזרים על עיצובים שכבר תכננו כדי לא לשעמם גם את עצמנו. אוהבים כל פעם מחדש לבנות מוצר שלם ואחר.
יש לכם שאלות נוספות? רוצים להתייעץ איתנו? הגענו למקום שתוכלו להשאיר פרטים ואנחנו נחזור אליכם במהירות!