הבלוג של 180

עיצוב המסעדות של העתיד: המגמות המובילות לשנת 2025

עם התפתחות העולם, כך מתפתחים גם המקומות בהם אנו מתאספים לאכול, לשתות ולהתחבר. בשנת 2025, מגמות בעיצוב מסעדות ובתי קפה ישלבו קיימות, טכנולוגיה וחוויות מותאמות אישית. עבור מסעדנים ויזמים בתחום המזון, הבנת המגמות הללו היא חיונית ליצירת חללים חיים ומצליחים.
2 תמונות אחד ליד השניה שמתארות עיצוב מסעדות בעתיד

עם התפתחות העולם, כך מתפתחים גם המקומות בהם אנו מתאספים לאכול, לשתות ולהתחבר. בשנת 2025, מגמות בתחום של עיצוב מסעדות ובתי קפה ישלבו קיימות, טכנולוגיה וחוויות מותאמות אישית. עבור מסעדנים ויזמים בתחום המזון, הבנת המגמות הללו היא חיונית ליצירת חללים חיים ומצליחים.

קיימות כעיקרון מרכזי

קיימות תעמוד במרכז תשומת הלב בעיצוב מסעדות, ומתחמי מזון ותכלול:

  • שימוש בחומרים ממוחזרים: ריהוט מעץ ממוחזר ומשטחים עשויים זכוכית ממוחזרת. מערכות חיסכון באנרגיה: תאורת LED, פאנלים סולאריים ומערכות מיזוג יעילות.
  • עיצוב מעגלי: ריהוט מודולרי וחללים הניתנים להתאמה שמפחיתים פסולת.

 מונעות טכנולוגיה

הטכנולוגיה משנה את חווית הלקוחות והאופן שבו מסעדות פועלות, כולל:

תשלומים והזמנות ללא מגע: תפריטים מקוונים והזמנות באפליקציה.

שליטה אוטומטית באווירה: מערכות חכמות להתאמת תאורה, טמפרטורה וסאונד.

תצוגות אינטראקטיביות: הקרנות דיגיטליות ותצוגות מולטימדיה ייחודיות

סטודיו 180 - מהו פיקוח אדריכלי

חללים גמישים

רב-שימושיות: חללים שיכולים להשתנות במהלך היום.

חללים מודולריים המתאימים לאירועים משתנים. סידור ישיבה גמיש: אפשרויות לישיבה אינטימית או לאירועים גדולים.

אותנטיות באמצעות השפעות מקומיות

עיצובים המשקפים תרבות ואומנות מקומית מחזקים את הקשר עם הלקוחות וכוללים:

שיתוף פעולה עם אומנים מקומיים ליצירת אמנות ייחודית.

סיפורי תרבות: עיצובים המספרים סיפור על המיקום והמורשת.

עיצובים חווייתיים ומהנים

לקוחות מחפשים יותר מחוויה קולינרית:

לספר את הסיפור של המקום: עיצובים המספרים סיפור דרך קונספטים כמו ברים וינטג' או ג'ונגל טרופי.

צבעים ועקרונות עיצוב לשנת 2025

צבעים עכשוויים: ירוקים עמוקים, גווני טרקוטה, וטונים יוקרתיים.

הכנסת צמחיה, תאורה טבעית, ועיצובים אורגניים.

מטבחים פתוחים

מטבחים פתוחים ממשיכים להוביל, ומאפשרים לאורחים להציץ לעבודה שמאחורי הקלעים. מטבחים כאלה משרים אמון ואותנטיות.

פוסטים נוספים

הטעם של העיר - סטודיו 180

הטעם של העיר: אוכל ושתייה (F&B) מעצבים את עתיד המרחבים העירוניים

ערים תוססות מוגדרות על ידי החוויות שהן מציעות, ובשנים האחרונות, יותר ויותר מהחוויות הללו סובבות סביב אוכל. תכנון אסטרטגי של תחום המזון והמשקאות (F&B) הופך לכלי מרכזי בהצלחתן של ערים מודרניות, ומשפיע לא רק על מה שאנו אוכלים, אלא גם על האופן שבו אנו חיים, מתחברים וחווים את סביבתנו.

פתיחת מרפאה אסתטית - סטודיו 180

מעבר ליופי: איך עיצוב חכם יכול ליצור או לבנות את המרפאה האסתטית הבאה שלכם?

פתיחת מרפאה אסתטית היא לא רק לקבל את האישורים הנכונים או את המכשור הרפואי הטוב ביותר. מדובר ביצירת חוויה - כזו המשלבת מקצועיות רפואית עם יוקרה, נוחות ויעילות. וכאן נכנס סטודיו 180 לתמונה. ההימור הגבוה בפתיחת מרפאה אסתטית:

שינוי חוויות האוכל - סטודיו 180

שינוי חוויות האוכל: ארבעת עיצובי המסעדות המובילים שלנו בסטודיו 180

בסטודיו 180, אנו מאמינים שעיצוב נהדר הופך יותר מסתם חללים - הוא מעלה חוויות. אוכל עוסק לא רק באוכל אלא גם באווירה, באווירה ובאופן שבו האלמנטים הללו מתאחדים כדי ליצור זיכרונות מתמשכים.

דילוג לתוכן