עיצוב בתי מלון
עיצוב בתי מלון - כשחדשנות יצירה ודיוק נפגשים > סטודיו 180
תכנון ועיצוב למגוון רחב של חללים מתחום האירוח מסעדות ועסקי מזון
מובילים בעלי מלונות להצלחה דרך מעטפת של תכנון עיצוב וביצוע
ראשי » עיצוב בתי מלון
עיצוב מלון כרוך באיזון קפדני של משיכה ויזואלית, נוחות, יעילות ופונקציונליות. אנו בסטודיו 180 חייבים לשקול גורמים רבים, החל מהפריסה הכוללת ועד לבחירת החומרים והריהוט. על ידי מתן עדיפות להיבטים הנכונים במהלך תהליך התכנון והתכנון, ויוצרים חוויות מלון יוצאות דופן המותירות רושם מתמשך על האורחים.
מעצבים חוויות
האורח
כאשר אנו מתכננים ומעצבים בית מלון, חשוב לנו לשים את עצמנו בנעלי האורחים. לקחת בחשבון את המסע שלהם מרגע שהם נכנסים לנכס ועד שהם עושים צ'ק-אאוט. ליצור עבורם חוויה חלקה ומענגת, עיצוב הלובי, תהליך הצ'ק-אין, חדרי האירוח, השירותים והאווירה הכללית. המטרה היא לגרום לאורחים להרגיש רצויים, נוחים ומפונקים לאורך כל שהותם.
מי אנחנו ?
היי, אנחנו אלונה ואייל, הבעלים של סטודיו 180. נפגשנו במכללה למנהל במסלול לאדריכלות פנים, ושילבנו כוחות; הפכנו לזוג בחיים האישיים ופתחנו סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים שפועל למעלה מ-15 שנה.
אנחנו מתמחים בתכנון, עיצוב פנים וביצוע של חללים מסחריים בתחומים שונים, עיצוב מסעדות, עיצוב מרפאות, עיצוב חדרי כושר ועוד. לפני שנתחיל, אלה המקומות ומתחמי המזון שעיצבנו בארץ.
יצירת חללים לבתי מלון
בתעשיית האירוח התחרותית של ימינו, חיוני למלונות לבלוט מהקהל. אחת הדרכים להשיג זאת היא על ידי יצירת חללים ייחודיים ובלתי נשכחים בתוך הנכס. אנו חושבים על תפיסות עיצוב חדשניות המשקפות את המותג של המלון, התרבות המקומית או נושא מסוים. על ידי שילוב אלמנטים אדריכליים ייחודיים.
תכנון שטח יעיל
תכנון חלל יעיל הוא היבט בסיסי בעיצוב המלון. אדריכלים חייבים לייעל את השימוש בשטח הפנוי כדי להבטיח פעולות חלקות ונוחות מרבית לאורחים. מהפריסה של חדרי האירוח ועד למיקום השטחים המשותפים ואזורי השירות, יש לנצל כל מטר מרובע בצורה חכמה. קחו בחשבון גורמים כמו זרימת תנועה, נגישות ושילוב של שירותים חיוניים כדי ליצור סביבת מלון מאורגנת ויעילה.
איזון בין אסתטיקה לפונקציונליות
עיצוב המלון צריך ליצור איזון הרמוני בין אסתטיקה ופונקציונליות. אמנם הערעור הוויזואלי חשוב, אבל זה לא אמור להתפשר על הפונקציונאליות של החללים, בחירת החומרים המתאימים. מיקום רהיטים, עיצוב תאורה, אקוסטיקה ושיקולים ארגונומיים. על ידי שילוב חלק של אסתטיקה עם פונקציונליות, מלונות יכולים להציע חוויה סוחפת לאורחים שלהם.
אינטגרציה טכנולוגית
בעידן הדיגיטלי של היום, הטכנולוגיה משחקת תפקיד משמעותי בתעשיית המלונאות. אנו משלבים טכנולוגיה בצורה חלקה בעיצוב המלון כדי לשפר את חווית האורחים. זה עשוי לכלול תכונות כגון בקרות חדרים חכמים, קישוריות לאינטרנט במהירות גבוהה, עמדות טעינה אלחוטיות ותצוגות אינטראקטיביות. על ידי אימוץ הטכנולוגיה, בתי המלון יכולים לספק את הצרכים וההעדפות של מטיילים מודרניים עם ידע בטכנולוגיה.
אתם וודאי שואלים את עצמכם איך נצליח להבין מה עובר לכם בראש? ראשית עבדנו כבר עם מס' רב של לקוחות וניסיון של שנים עושה את העבודה, נקיים שיחה מקדימה ובה נבין מה הכיוון שלכם, לא נצא לשום תכנון לפני שנבין מהו הויז'ן שלכם ובמידת הצורך נציע את שלנו ונייעץ כיצד למקסם את העסק.
למי העיצוב שלנו מתאים?
ליזמים ובעלי מלונות שיש להם תקציב החל מ 300,000 הקמה ומחפשים משרד מנוסה.
אם חשוב לכם הנראות החזון אך גם הראיה השיווקית והעסקית.
אם עמידה בתקציב ולוחות זמנים, חיסכון בזמן חשובים לכם.
אתם וודאי שואלים את עצמכם איך נצליח להבין מה עובר לכם בראש? ראשית עבדנו כבר עם מס' רב של לקוחות וניסיון של שנים עושה את העבודה, נקיים שיחה מקדימה ובה נבין מה הכיוון שלכם, לא נצא לשום תכנון לפני שנבין מהו הויז'ן שלכם ובמידת הצורך נציע את שלנו ונייעץ כיצד למקסם את המתחם.
- תכנון אדריכלי
- אפיון ומיפוי צרכי העסק
- עבודת תיאום מול יועצי הפרויקט, בחירת חומרי גמר, גוונים וטקסטורות
- זיהוי ה-DNA שלכם ועיצוב תואם קונספט לחלל המתחם
- יצירת חווית לקוח ואירוח יוצאת דופן
- ייעול העבודה דרך תכנון מדויק של שטח המסעדה
- העברת הסיפור הייחודי שלכם דרך כל פרט במתחם המעוצב
- ביצוע הפרויקט בפועל
- סיום התהליך תוך עמידה בלוחות זמנים קפדניים
מה אומרים עלינו?
"סטודיו 180 התרשמתי מהמקצועיות והמסירות לאורך כל הפרויקט, עמידה בלוחות הזמנים ויצירת קונספט ייחודי"
- שף מאיר אדוני
"סטודיו 180, תכנן ועיצב עבורנו את נדב קינוחים, שכולל בית קפה, חדר אירועים פרטי, חנות מכירה, מטבח ומחסנים תוך שמירה על אינטגרציה בין המחלקות ועל צביון המקום. העבודה המשותפת הייתה מקצועית תוך שיח מתמיד ועמידה בכל לוחות הזמנים קשב לבקשות ומציאת פתרונות יצירתיים שעזרו למקסם את שטחי העסק. נשמח להמליץ."
- אוהד מור, נדב קינוחים
"בניתי עם אלונה ואייל את מתחם המזון בקריית עתידים, ממליץ בחום! תכננו ובנו את הקונספט העיצובי ירידה לפרטים ועמידה בלוחות זמנים."
- דני כץ, בליקר בייקרי
״מסעדת רם קיימת כ15 שנה ומונה כחמישה סניפים בסטודיו 180 בחרנו לעצב ולתכנן את הסניף החדש והראשון מסוגו ברשת אלונה ואייל בנו עבורי קונספט חדש. עבור מזון מהיר שעוד לא נראה בארץ מחכים לתכנן עימם את הסניפים הבאים, ככה זה שעובדים עם מקצוענים"
- עופר תדמור, בעלים מסעדת רם
״אנחנו עולים מברזיל איפה המקצועיות והאמפתיה האישית הם מהותיים להצלחת העבודה, חיפשנו משרד אדריכלות שיעמוד בעבודה המקצועית הזו ובתשוקה לבנות את חנות הבריגדרו הראשונה שלנו בארץ, המתוק הלאומי של ברזיל. אנחנו מצאנו את אלונה ואייל רטנר מסטודיו 180, הם תפסו במדויק את הרצון שלנו, חברה של יצירה המצאתית וטכניקה מקצועית, שאנו רואים לעתים רחוקות כאן בארץ. התוצאה הייתה חנות תוססת עם הרבה חיים וחום טרופי שכולם מכושפים. יצרנו שותפות לפרויקט שלנו לפתיחת נקודות נוספות לבריגדריה."
- אלון ומיירי, בריגדריה