הבלוג של 180

סביבת עבודה מסורתית OUT עיצוב קהילה חדשנית IN - דוגמה של סטודיו 180

סביבת עבודה מסורתית OUT / עיצוב קהילה חדשנית IN

המשרד הוא כבר מזמן לא רק מקום שמגיעים לעבוד בו, היום ההון האנושי מחפש סביבת עבודה נעימה, אסתטית, יעילה ותומכת...

אנו בסטודיו 180 דוגלים בעיצוב שבאמצעותו ניתן לתכנן סביבת עבודה אידיאלית המותאמת לצרכי הארגון ועובדיו, לאופי הפעילות העסקית וכן למינוף הצלחתו. אנו מיישמים הלכה למעשה את השיטה הזאת על פי כמה מדדים: עיצוב משרד המדגיש ומביא לידי ביטוי את התדמית הארגונית ואת רוח הערכים כפי שעולים ממיתוג הארגון ומחזונו.

תכנון פונקציונלי

הסתכלות גלובלית והבנת היעדים האסטרטגיים של העסק לטווח הרחוק
עיצוב המשלב בין התפיסה הניהולית לבין צרכי העובדים בשגרת יום עבודה.
תכנון פונקציונלי כולל חלוקת חלל אופטימלית, תאורה, ארגונומיה ואקוסטיקה.

סביבת עבודה מסורתית OUT עיצוב קהילה חדשנית IN - פרויקט של סטודיו 180

פוסטים נוספים

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה- מבט אל עיצוב פנים ואיזור ישיבה , תכנון ושימוש בחומרים ברי קיימא - סטודיו 180

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה: הסתגלות להתנהגות והעדפות צרכנים מתפתחות

ככל שעולם האירוח ממשיך להתפתח, בעלי בתי קפה ומעצבים חייבים להישאר בקדמת העקומה כדי לענות על הצרכים וההעדפות המשתנות של לקוחותיהם. מיד נמנה את המגמות העתידיות בעיצוב בתי קפה, לצפות שינויים בהתנהגות והעדפות הצרכנים, ונספק תובנות ליצירת חללי בית קפה חדשניים ומרתקים.

מאמר - המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן - סטודיו 180

המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן

היציאה למסע פתיחת מסעדת כוכבי מישלן דורשת תכנון קפדני, התמסרות שאין שניה לה למצוינות והבנה עמוקה של הסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם הקולינריה. מדריך זה נועד לספק למסעדנים מפת דרכים מקיפה לתכנון ועיצוב מוסד אוכל אשר לא רק עומד אלא עולה על הקריטריונים הקפדניים שנקבעו במדריך מישלן.

מאמר - עיצוב הבראסרי המושלם טיפים לעיצוב פנים למסעדנים - סטודיו 180

עיצוב הבראסרי המושלם: טיפים לעיצוב פנים למסעדנים

כמובן שלפני הכל חשוב לתכנן מערכת הפעלה פונקציונאלית לעסק ורק לאחר מכן לרדת לפרטי העיצוב ולקונספט העיצובי ועל כך נרחיב בהמשך.

דילוג לתוכן