עיצוב מסעדות ועיצוב משרדים - סטודיו 180
רוצים לדעת עוד על הפרויקטים של סטודיו 180?
עיצוב מסעדות
עוד אחד מתחומי העיצוב הנמצאים בתנופת התפתחות , ככל שהמנעד הקולינרי מתרחב כך גם נולדים קונספטים חדשניים
עיצוב בתי קפה
מה הופך בית קפה למבוקש עם רשימת המתנה ארוכה? איך לעודד את חוויית השהייה בבתי קפה?
עיצוב מאפיות
מה הופך בית קפה למבוקש עם רשימת המתנה ארוכה? איך לעודד את חוויית השהייה בבתי קפה?
עיצוב משרדים
בתהליך עיצוב המשרד רבים שואלים מהיכן כדאי להתחיל? מהם הצעדים החשובים שכדאי לבצע? איך מחליטים על עיצוב חללי עבודה?
עיצוב מרפאות
תכנון ועיצוב מרפאות, קליניקות מתחומים שונים, בתי ספר לקוסמטיקה, בתי רופאים, מרפאות לתחום האסתטיקה הרפואית
עיצוב פנים מסחרי
אנו מלווים את המותגים והתאגידים הידועים ביותר במגוון קטגוריות ומובילים תהליכי עיצוב פנים של חללי מסחר החל מ-200 מ"ר ומעלה
סטודיו 180 מתמחה בתכנון, עיצוב פנים וביצוע של עסקים קמעונאיים בארץ ובחו"ל. אנו בסטודיו, רותמים רעיונות יצירתיים על מנת לסייע לחברות ולמותגים להשיג את מטרותיהם.
במהלך 16 השנים האחרונות עיצבנו ותכננו עשרות פרויקטים מתחום הקמעונאות והאירוח, חנויות, בתי קפה, מסעדות, חדרי כושר, משרדים ועוד.
שיתוף פעולה הדוק עם לקוחותינו, יוצר פרויקטים אייקונים זכירים ונגישים.
אלונה ואייל. בוגרי המסלול האקדמי - לימודי תואר ראשון באדריכלות ועיצוב פנים של המכללה למנהל. לפני 16 שנים סיימנו את הלימודים והפכנו לזוג בחיים האישיים והעסקיים.
היצירה של כל פרויקט ומימושו, כמו גם הסיפוק לראות בית עסק שעיצבנו הופך מתוכנית למקום שוקק חיים בו לקוחות עומדים בתור לקופה – ממכר.
עבורנו, האינטראקציה עם לקוח חדש והמפגש עם בית העסק ורצונותיו הייחודיים, הוא עולם ומלואו. האתגר הטמון בכל פרויקט הוא הכוח המניע והרצון שלנו להרחיב את היריעה בכל פעם.
מתוך הבלוג
חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה: הסתגלות להתנהגות והעדפות צרכנים מתפתחות
ככל שעולם האירוח ממשיך להתפתח, בעלי בתי קפה ומעצבים חייבים להישאר בקדמת העקומה כדי לענות על הצרכים וההעדפות המשתנות של לקוחותיהם. מיד נמנה את המגמות העתידיות בעיצוב בתי קפה, לצפות שינויים בהתנהגות והעדפות הצרכנים, ונספק תובנות ליצירת חללי בית קפה חדשניים ומרתקים.
המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן
היציאה למסע פתיחת מסעדת כוכבי מישלן דורשת תכנון קפדני, התמסרות שאין שניה לה למצוינות והבנה עמוקה של הסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם הקולינריה. מדריך זה נועד לספק למסעדנים מפת דרכים מקיפה לתכנון ועיצוב מוסד אוכל אשר לא רק עומד אלא עולה על הקריטריונים הקפדניים שנקבעו במדריך מישלן.
עיצוב הבראסרי המושלם: טיפים לעיצוב פנים למסעדנים
כמובן שלפני הכל חשוב לתכנן מערכת הפעלה פונקציונאלית לעסק ורק לאחר מכן לרדת לפרטי העיצוב ולקונספט העיצובי ועל כך נרחיב בהמשך.
המדריך המושלם לתכנון ועיצוב בר יין
יציאה למסע של תכנון ועיצוב בר יין הוא מיזם מרגש. בין אם אתה יזם מתחיל או מנוסה, הניואנסים של יצירת חלל המשלב בצורה חלקה תחכום ונוחות דורשים התייחסות מדוקדקת. במדריך מקיף זה נחקור את המרכיבים החיוניים התורמים להצלחתו של בר יין, החל משלבי התכנון הראשוניים ועד לפרטים הקטנים של עיצוב הפנים.