עיצוב מסעדות ועיצוב משרדים - סטודיו 180

BAKERS SHEINKIN GARDEN

The canarian festival food court

TAPS

LIV CLINIC

רולדין

המרפאה לילדים KIDS ZONE

אספרסו קלאב

LOCAL - רשת מעדניות אורגניות

BAKERY 29 - TEL AVIV

BODY LINE

COLLECTIVE

מרכז מצפן

KIROSKAI

PITER HOMEL

מספרת משה אוזן

JACOBS

בית רופאים

CAFE SOCITY

wellness center

גוף ראשון

המרכז לטכנולוגיה אסתטית

מרפאת נשים

האופים

RED VELVET

דופיו

PINKI

HOTEL ALBERT

מרפאת אסתטיקה V

FOOD COURT

אדמה קונספט

COFFEE TIME

מאפיית גידרון

אספרסו קלאב מנדרין

האופים

LIGHT HOUSE

Deli

POP UP BAKERY

מרכז לרפואה אסתטית lips

ASIAN LOUNGE

PINK BISTRO

dr green

eggi

ESR

SHEKEL BRANDS

פסגות

YNON & CO.LAW FIRM

Unilever

CYBER JOBS

בית רופאים רמת החייל

ALBATROSS

BAKERY AND MORE

ORANGE

kumel

סזרינה

ACHMAD & SAID

המרכז הרב תחומי

WHITE FOOD EXPERIENCE

BAKERS

BRIGADERIA

מסעדת בונסאי

spanish food hall

ASIAN FOOD HALL

BAKERY SHOW ROOM

LIGHT HOUSE Restaurant

PIZZERIA

ג'יימס ריצ'ארדסון

GERI BAKERY

WHITE SPA

WOW COSMETICS

אוניקס

ITALIAN FOOD

JAFFA BAKERS

מרפאה הוליסטית

AUDITORIUM

BLUEBERRY BAKERY

מסעדת אחלה

לוונדר

תל אביב מדיקל סנטר

wine bar

CREATIVE INTERIOR DESIGN FOR YOUR BUSSINESS

רוצים לדעת עוד על הפרויקטים של סטודיו 180?

עיצוב מסעדות באחד פרויקטים של סטודיו 180

עיצוב מסעדות

עוד אחד מתחומי העיצוב הנמצאים בתנופת התפתחות , ככל שהמנעד הקולינרי מתרחב כך גם נולדים קונספטים חדשניים

עיצוב בתי קפה - קיסריה

עיצוב בתי קפה

מה הופך בית קפה למבוקש עם רשימת המתנה ארוכה? איך לעודד את חוויית השהייה בבתי קפה?

מאפיית גידרון - מבית שופרסל -פרויקטים סטודיו 180

עיצוב מאפיות

מה הופך בית קפה למבוקש עם רשימת המתנה ארוכה? איך לעודד את חוויית השהייה בבתי קפה?

עיצוב משרדים - STUDIO 180

עיצוב משרדים

בתהליך עיצוב המשרד רבים שואלים מהיכן כדאי להתחיל? מהם הצעדים החשובים שכדאי לבצע? איך מחליטים על עיצוב חללי עבודה?

אוניקס מרפאה לרפואה אסתטית מסדרון חדרי רופאים

עיצוב מרפאות

תכנון ועיצוב מרפאות, קליניקות מתחומים שונים, בתי ספר לקוסמטיקה, בתי רופאים, מרפאות לתחום האסתטיקה הרפואית

עיצוב פנים מסחרי כאחד מדוגמת פרויקטים של סטודיו 180

עיצוב פנים מסחרי

אנו מלווים את המותגים והתאגידים הידועים ביותר במגוון קטגוריות ומובילים תהליכי עיצוב פנים של חללי מסחר החל מ-200 מ"ר ומעלה

קצת עלינו

סטודיו 180 מתמחה בתכנון, עיצוב פנים וביצוע של עסקים קמעונאיים בארץ ובחו"ל. אנו בסטודיו, רותמים רעיונות יצירתיים על מנת לסייע לחברות ולמותגים להשיג את מטרותיהם. 
במהלך 16 השנים האחרונות עיצבנו ותכננו עשרות פרויקטים מתחום הקמעונאות והאירוח, חנויות, בתי קפה, מסעדות, חדרי כושר, משרדים ועוד.
שיתוף פעולה הדוק עם לקוחותינו, יוצר פרויקטים אייקונים זכירים ונגישים.

אייל ואלונה אדריכלים סטודיו 180
מי אנחנו

אלונה ואייל. בוגרי המסלול האקדמי - לימודי תואר ראשון באדריכלות ועיצוב פנים של המכללה למנהל. לפני 16 שנים סיימנו את הלימודים והפכנו לזוג בחיים האישיים והעסקיים.

היצירה של כל פרויקט ומימושו, כמו גם הסיפוק לראות בית עסק שעיצבנו הופך מתוכנית למקום שוקק חיים בו לקוחות עומדים בתור לקופה – ממכר.

עבורנו, האינטראקציה עם לקוח חדש והמפגש עם בית העסק ורצונותיו הייחודיים, הוא עולם ומלואו. האתגר הטמון בכל פרויקט הוא הכוח המניע והרצון שלנו להרחיב את היריעה בכל פעם.

מתוך הבלוג

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה- מבט אל עיצוב פנים ואיזור ישיבה , תכנון ושימוש בחומרים ברי קיימא - סטודיו 180

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה: הסתגלות להתנהגות והעדפות צרכנים מתפתחות

ככל שעולם האירוח ממשיך להתפתח, בעלי בתי קפה ומעצבים חייבים להישאר בקדמת העקומה כדי לענות על הצרכים וההעדפות המשתנות של לקוחותיהם. מיד נמנה את המגמות העתידיות בעיצוב בתי קפה, לצפות שינויים בהתנהגות והעדפות הצרכנים, ונספק תובנות ליצירת חללי בית קפה חדשניים ומרתקים.

מאמר - המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן - סטודיו 180

המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן

היציאה למסע פתיחת מסעדת כוכבי מישלן דורשת תכנון קפדני, התמסרות שאין שניה לה למצוינות והבנה עמוקה של הסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם הקולינריה. מדריך זה נועד לספק למסעדנים מפת דרכים מקיפה לתכנון ועיצוב מוסד אוכל אשר לא רק עומד אלא עולה על הקריטריונים הקפדניים שנקבעו במדריך מישלן.

מאמר - עיצוב הבראסרי המושלם טיפים לעיצוב פנים למסעדנים - סטודיו 180

עיצוב הבראסרי המושלם: טיפים לעיצוב פנים למסעדנים

כמובן שלפני הכל חשוב לתכנן מערכת הפעלה פונקציונאלית לעסק ורק לאחר מכן לרדת לפרטי העיצוב ולקונספט העיצובי ועל כך נרחיב בהמשך.

המדריך המושלם לתכנון ועיצוב בר יין - מאמר של סטודיו 180

המדריך המושלם לתכנון ועיצוב בר יין

יציאה למסע של תכנון ועיצוב בר יין הוא מיזם מרגש. בין אם אתה יזם מתחיל או מנוסה, הניואנסים של יצירת חלל המשלב בצורה חלקה תחכום ונוחות דורשים התייחסות מדוקדקת. במדריך מקיף זה נחקור את המרכיבים החיוניים התורמים להצלחתו של בר יין, החל משלבי התכנון הראשוניים ועד לפרטים הקטנים של עיצוב הפנים.

דילוג לתוכן