סטודיו 180 בעיתונות

בין עיצוב קולינארי לעיצוב מסעדה

קומפוזיציה נכונה, טקסטורה, סגנון, הרמוניה בין גוון לצבע ואוכל יוצרים יחדיו את האסתטיקה של המנה. אותם רכיבים בדיוק הם בסיס לעיצוב חלל

כיצד ניתן לייצר חוויה רצויה עבור קהל מגוון של אנשים שונים זה מזה ברקע ובתחושות?

קרא עוד

עיצוב פנים בישראל 2012 ראויים לציון

ראויים לציון : חללי המגורים, העבודה, מקומות הפנאי והבילוי והתצוגה, אשר הטביעו חותמם על סביבתנו המעוצבת

BAKERY 29 רצפת המקום מימיה הראשונים של העיר ת"א העניקה השראה לעיצוב העתיק חדש של המקום

קרא עוד

דרך האוכל

גננות על מגש

קרא עוד
  • 1
  • 2