הבלוג של 180

עיצוב חוויתי וייחודי כטריגר להבאת לקוחות למקום

מפייר גנייר ועד גורדון רמזי ועוד רבים וטובים אשר כבר הבינו מזמן שעל מנת להתמודד בשוק המסעדות המודרני יש לייצר חוויה שלמה אשר כוללת הרבה מעבר לכיסאות שולחנות ואוכל טוב, המילה "חוויה" היא אחד המושגים הנפוצים בשיח העכשווי בנושא עיצוב. כבר כמה שנים שמונח זה משמש לתיאור התוצאה הכוללת המוגשת למי שמשתמש במוצר המעוצב. במקום לדבר על יופי, נוחות, יוקרה או תחכום כאלמנטים נפרדים, משתמשים במונח הרחב של חוויה, שכולל את הכול .

קרא עוד

מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

מסעדת אלבטרוס קיסריה בעיצובנו מתוך התוכנית של גיא פינס, מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

קרא עוד

INSPIRE YOUR EMPLOYEES IMPRESS YOUR CLIENTS AND FEEL PRODUCTIVE IN SPACE YOU LOVE WORKING IN

קרא עוד

TAPS

"עשו זאת בעצמכם רשת טאפס מגדירה מחדש את המושג שירות עצמי..."
מתוך מדבר מהבטן, גיא פינס
TAPS- רשת בינלאומית המציעה חוויה חדשה וייחודית מבחר עשיר של מוצרי יוגורט בהגשה עצמית.

קרא עוד