הבלוג של 180

בייקרי 29

מה מבדיל בית קפה אחד ממשנהו? בעולם העסקי התחרותי של היום נוצר הכורח ליצור בידול ולמצוא את השפה העיצובית הייחודית. שפה זו מתבססת על טעמם האישי של המעצב והבעלים וחייבת לשרת את הקונספט של העסק.
בייקרי 29 דוגמא טובה לבידול עיצובי.

קרא עוד

מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

מסעדת אלבטרוס קיסריה בעיצובנו מתוך התוכנית של גיא פינס, מה אוכלים הגולפאים הישראלים?

קרא עוד

אם אי פעם תרגישו שהגשמתם את כל החלומות שלכם בחיים, תקראו את זה.

קרה לכם פעם שחוויתם רצון עז להתנתק, להשתרע באיזה אי בודד ורק להירגע מהשקט? אתם לא היחידים.
המעצב האוסטרלי, אלכסנדר לוטרשטיין, החליט לקחת את הצורך באסקפיזם צעד אחד קדימה ותכנן את ה Waterscape - מערך יחידות צפות מותאמות אישית עם תאורה, רהיטים, מתקני עגינה ו… מנחת מסוקים!

קרא עוד

עיצוב חוויתי וייחודי כטריגר להבאת לקוחות למקום

מפייר גנייר ועד גורדון רמזי ועוד רבים וטובים אשר כבר הבינו מזמן שעל מנת להתמודד בשוק המסעדות המודרני יש לייצר חוויה שלמה אשר כוללת הרבה מעבר לכיסאות שולחנות ואוכל טוב, המילה "חוויה" היא אחד המושגים הנפוצים בשיח העכשווי בנושא עיצוב. כבר כמה שנים שמונח זה משמש לתיאור התוצאה הכוללת המוגשת למי שמשתמש במוצר המעוצב. במקום לדבר על יופי, נוחות, יוקרה או תחכום כאלמנטים נפרדים, משתמשים במונח הרחב של חוויה, שכולל את הכול .

קרא עוד