הבלוג של 180

חצר המסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל פרויקט אדריכלי - סטודיו 180

חצר הסעדה מגדל עתידים - פיקניק בחיק הטבע בלי לצאת מהמגדל

הפסקת צהריים - ללא ספק הזמן האהוב ביותר ביום. אלא אם כן אתם עובדים במגדל גדול ומסורבל, ואז אתם עשויים להתבלבל. הרי איך אפשר להספיק גם לאכול וגם להתאוורר בזמן ההפסקה המוגבל?

חצר אוכל פנימית לפרויקט של חצר ההסעדה במגדל עתידים ניגשנו יחד עם מתכנן המטבחים דרור זוננשיין. כשעמדנו כולנו בתוך החלל המרהיב גיבשנו פה אחד שתי מטרות עיקריות:

1. לגרום לעובדים לאכול בתוך מתחם המגדל, ולהרגיש שיצאו החוצה להתרענן לקראת המשך יום העבודה.

2. להקטין את זמני ההמתנה לאוכל, ובכך להאריך את זמן המנוחה של העובד.

תחשבו על צבע

אם חשבתם על ירוק, מצוין, סימן שאתם אתנו.
אז בשלב הראשון הכנסנו לחצר צמחיה מלאכותית, ירוקה ורעננה, ועצים המיתמרים לגובה של 4 מטר!
כדי להשלים את האווירה האורגנית, הצבנו כמה סוגי שולחנות: שולחנות פיקניק, שולחנות עגולים ושולחן אבירים במרכז. הישיבה האינטימית והמשפחתית היא מהנה, מקרבת בין העובדים ומסייעת להרמוניה בעבודה המשותפת.

פריטים שמפגינים צמיחה עסקית

בעסקים כמו בעסקים - השואו הוא חלק מהמשחק וחשוב להפגין צמיחה.
ומה יותר יפה מלהפגין צמיחה בעזרת כסאות של פיליפ סטארק?

הטבע פתח לכם את התיאבון?

כעת, אחרי שהשגנו את המטרה הראשונה והפכנו את חדר האוכל ל״שמורת טבע״ הייטקיסטית, עברנו למטרה לשמה התכנסנו - האוכל!
כדי למקסם את זמן המנוחה של העובד חשבנו לרוחב, ובנינו בר באורך 22 מטר שמסוגל לשרת עשרות עובדים בו זמנית.

עוד קצת תמונות כנסו לכאן >>>

בתיאבון!

 

פוסטים נוספים

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה- מבט אל עיצוב פנים ואיזור ישיבה , תכנון ושימוש בחומרים ברי קיימא - סטודיו 180

חיזוי מגמות עתידיות בעיצוב בתי קפה: הסתגלות להתנהגות והעדפות צרכנים מתפתחות

ככל שעולם האירוח ממשיך להתפתח, בעלי בתי קפה ומעצבים חייבים להישאר בקדמת העקומה כדי לענות על הצרכים וההעדפות המשתנות של לקוחותיהם. מיד נמנה את המגמות העתידיות בעיצוב בתי קפה, לצפות שינויים בהתנהגות והעדפות הצרכנים, ונספק תובנות ליצירת חללי בית קפה חדשניים ומרתקים.

מאמר - המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן - סטודיו 180

המדריך המלא והמקיף לתכנון ועיצוב מסעדת כוכבי מישלן

היציאה למסע פתיחת מסעדת כוכבי מישלן דורשת תכנון קפדני, התמסרות שאין שניה לה למצוינות והבנה עמוקה של הסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם הקולינריה. מדריך זה נועד לספק למסעדנים מפת דרכים מקיפה לתכנון ועיצוב מוסד אוכל אשר לא רק עומד אלא עולה על הקריטריונים הקפדניים שנקבעו במדריך מישלן.

מאמר - עיצוב הבראסרי המושלם טיפים לעיצוב פנים למסעדנים - סטודיו 180

עיצוב הבראסרי המושלם: טיפים לעיצוב פנים למסעדנים

כמובן שלפני הכל חשוב לתכנן מערכת הפעלה פונקציונאלית לעסק ורק לאחר מכן לרדת לפרטי העיצוב ולקונספט העיצובי ועל כך נרחיב בהמשך.

דילוג לתוכן